2020-03-20 13:28:18

Dani posvećeni mami i tati…

Učenici skupine JK's eTwinners obilježili su Dan žena na način da su izrađivali čestitke za svoje majke. Dio učenica 4. razreda za svoje su mame pisale pisma s riječima zahvale za sve što čine za njih. Izrada čestitaka i pisama odvijala se na satima INA 24.veljače i 2.ožujka 2020.

 

Dan očeva u našoj je školi vrlo važan datum. Taj dan je i Dan sv. Josipa, zaštitnika naše župe, ali i Dan naše škole, a obilježavamo ga 19. ožujka svake godine.

Učenici 1. r., koji pohađaju izvannastavnu aktivnost Civic Education, zatim učenici 2. c. te učenici PŠ Donji Meljani su, s učiteljicom Katarinom Pejić, 12. i 13.ožujka obilježili Dan očeva. Učenici su izrađivali košuljice i pisma s prigodnim porukama kojima će iznenaditi svoje očeve i čestitati im njihov dan.

Obilježavanju Dana očeva pridružili su se i učenici PŠ Sladojevci s učiteljicom Nadin koji su također izrađivali čestitke u obliku košuljica, a dio učenika ukrasio ih je detaljima koji ih posebno podsjećaju na njihove očeve i vrijeme provedeno s njima. Čestitke su izrađene 13.ožujka 2020.te će biti uručene očevima učenika za njihov dan.

Fotografije

Nadin Cuca, učiteljica Engleskog jezika


Osnovna škola Josipa Kozarca Slatina