2019-07-05 08:44:10

Vesele kockice

Učenici 3. a, b, 4. a, b, c, 5. a i 8. a, b, c razrednih odjela s učiteljicama Gordanom Kovač, Katom Huber, Vedranom Čvek, Ankicom Horvat, Mirjanom Bušljeta i  učiteljicom Matematike Ljiljanom Peretin proveli su projekt pod nazivom Vesele kockice.

Projekt je trajao cijelu nastavnu godinu i učenici su kroz niz aktivnosti naučili osnovna obilježja geometrijskih likova i tijela.

U prvoj su etapi učenici s učiteljicama na terenskoj nastavi posjetili izložbu lego-kocaka u Zagrebu, a po povratku su, povodom Informativnog dana, organizirali izložbu. Osim izložbe lego-kocaka organizirana je, u hlu škole, i izložba učeničkih radova i prigodni program.

Druga etapa projekta bilo je uređenje pozornice učeničkim radovima na priredbi povodom  Dana škole i radionica matematičkih slagalica koje su osmislili učenici razrednih odjela osmog razreda za učenike nižih razreda.

Na kraju projekta, u holu škole, organizirana je izložba učeničkih radova na temu Preslikavanja u ravnini, kojom smo željeli uljepšati prostore  škole u vrijeme održavanja stručno-metodičkog skupa „Škole za život“ učitelja Matematike Virovitičko-podravske županije.

Galerija: http://os-jkozarca-slatina.skole.hr/fotogalerija?show=album&id=1255


Osnovna škola Josipa Kozarca Slatina