2019-06-07 10:56:11

Erasmus+ projektni dan u OŠ Josipa Kozarca

U našoj školi 5. lipnja održao se projektni dan povodom Svjetskog dana zaštite okoliša u okviru Erasmus+ projekta „Be the change...you want to be!“. U projektnom danu sudjelovali su svi učitelji i učenici matične i područnih škola. 

 

Učiteljice i učitelji osmislili su niz kreativnih i praktičnih radionica i aktivnosti, čiji je cilj podići svijest opotrebi zaštite okoliša i važnosti održivog razvoja. Učenicima su se na projektnoj nastavi priključili i vanjski suradnici: učenici OŠ Eugena Kumičića u pratnji učiteljice Silvije Mađarić, ravnateljica dječjeg vrtića Zeko Sanela Valpovac, inženjerka šumarstva Branimira Borovčak, savjetnica za podružnicu Slatina pri Ministarstvu poljoprivrede i okoliša Tihana Bišćan te roditelji, bake i djedovi učenika. Projektne radionice bile su vrlo kreativne, raznolike i svrhovite.

Jedan od ciljeva Erasmus+ projekta “Be the change…you want to be!” jest izgraditi učenike koji su ekološki osviješteni, koji posjeduju znanje i shvaćaju ozbiljnost i važnost zaštite okoliša te imaju vještine i volju unijeti promjene, stoga smo uspješno provedenim projektnim danom zasigurno doprinijeli ostvarivanju toga cilja.

Hana Tepeš

učiteljica Hrvatskoga jezika

voditeljica projekta

Galerija fotografija: http://os-jkozarca-slatina.skole.hr/fotogalerija?show=album&id=1221


Osnovna škola Josipa Kozarca Slatina