2019-03-22 09:20:42

Radionica za članove Udruge Vretenac u školskoj knjižnici

U školskoj smo knjižnici 20. ožujka ugostili korisnike i volontere Udruge osoba s intelektualnim teškoćama Vretenac povodom obilježavanja Međunarodnog dana sreće i Dana škole. Radionicu su osmislili i organizirali učitelji Hrvatskoga jezika Danijel Vilček i Hana Tepeš, knjižničarka Jelena Martinović i psihologinja Iva Matek.

Budući da je susret bio posvećen sreći, razbili smo led i nasmijali se pričanjem viceva koji su nam pripremili članovi školskog volonterskog kluba te učenici 6. c razreda, koji su se već upoznali s korisnicima Udruge sudjelujući u projektu „Spoznaj samog sebe“ u okviru Građanskog odgoja i obrazovanja. U središnjem dijelu radionice korisnici i učenici izrađivali su i ukrašavali emotikone od papirnatih tanjura te crtali što je za njih sreća. Na samom kraju radionice sve su razveselili posebni gosti iznenađenja – Mali zbor OŠ Josipa Kozarca i njihova učiteljica Vedrana Čvek, koji su otpjevali pjesmu „Kad si sretan“, u čemu su im se pridružili svi sudionici radionice. Na kraju susreta i sami su se korisnici Udruge ohrabrili i ispričali nam nekoliko viceva, kojima smo se svi iskreno nasmijali.

Vedra i nasmijana lica svih sudionika najbolje oslikavaju opuštenu i veselu atmosferu koja je vladala na radionici, čemu se možete i sami osvjedočiti u galeriji fotografija.

Fotografije: http://os-jkozarca-slatina.skole.hr/fotogalerija?show=album&id=1134

 

Hana Tepeš, učiteljica Hrvatskoga jezika


Osnovna škola Josipa Kozarca Slatina