2018-05-17 13:39:58

Djelatnici naše škole održali Erasmus+ radionicu u Udruzi osoba s intelektualnim teškoćama Vretenac

Pedagoginja Ana Metić te učitelji Ankica Horvat, Danijel Vilček, Azra Benković i Hana Tepeš 16. svibnja 2018. godine održali su radionicu Erasmus+ projekta Seeing and reading the values u Udruzi osoba s intelektualnim teškoćama Vretenac. U provedbi radionice sudjelovale su i učenice 3. a razreda: Iva Ćosić, Lea Damjanović, Mija Janković i Angela Dvojak pod vodstvom svoje učiteljice Ankice Horvat.

Na samome početku susreta pedagoginja Ana Metić upoznala je korisnike Udruge s projektom koji se provodi u našoj školi i koji se temelji na čitanju i intepretiranju podražaja koji predstavljaju osnovne ljudske vrijednosti – čistoću, toleranciju, velikodušnost, solidarnost, odgovornost te iskrenost i poštenje.

Nakon uvodnog upoznavanja s projektom, korisnici su uz pomoć volontera i sami sudjelovali u aktivnostima vezanima uz projekt. Tako su bojili zastavice država partnera (Turske, Italije, Rumunjske, Poljske i Španjolske) te se okušali u aktivnosti story cube razgovarajući o simbolima koji predstavljaju iskrenost, no najviše veselja izazvala je plesna radionica s učenicama 3. a razreda, koje su korisnike naučile koreografiju poznatog turskog hita Kiss kiss.

            Korisnici Udruge bili su vrlo motivirani i zainteresirani za predstavljene aktivnosti, stoga se veselimo lijepoj i bogatoj suradnji u budućnosti. 

Fotografije pogledajte na: http://os-jkozarca-slatina.skole.hr/fotogalerija?show=album&id=880

Hana Tepeš, učiteljica Hrvatskoga jezika

 

 

 


Osnovna škola Josipa Kozarca Slatina